Qui som

quisom

SA XARANGA ÉS… CREATIVITAT + EDUCACIÓ + LLEURE

Sa Xaranga és una empresa dedicada als serveis a les persones en l’àmbit socioeducatiu i cultural, més concretament a l’organització d’activitats relacionades amb l’oci i el lleure educatiu.

Som professionals de l’educació en el lleure que oferim una àmplia varietat de serveis i projectes socioeducatius adreçats a escoles, ampas, entitats, institucions, empreses… mitjançant una metodologia pedagògica i creativa.

Som un equip de professionals especialitzats en la gestió de serveis educatius i de lleure, compromesos amb la innovació, oferint un model de gestió de qualitat d’activitats de lleure.

L’equip de Sa Xaranga està format per na Noemí Garcia i na Judith Morillas. Som dues joves altament formades i, sobretot, amb un gran coneixement del sector. Formem un equip unit, treballador i complementat. Tot i ser persones formades en àmbits diferents, tenim un denominador comú que és l’experiència en el sector i la dedicació per fer les coses ben fetes.

Des de ja ben jovenetes, tant na Judith com na Noemí no faltàvem mai a cap activitat extraescolar que se celebrés as Migjorn Gran. Aprofitàvem qualsevol motiu per sortir de casa i estar amb sa gent des poble, amics i veïns. Amb els anys, vam anar agafant responsabilitats com a organitzadores i planificadores dels mateixos esdeveniments que poc abans havíem xalat com a participants. Fins que vam decidir organitzar-nos millor… muntar alguna cosa més grossa… Vam convertir el nostre temps de lleure i la nostra experiència en una prioritat, en un motiu de feina i de formació continuada. Sa Xaranga és allò que, juntament amb la nostra formació acadèmica i les diverses feines que hem tingut, ens omple cada dia.