Serveis > Projectes educatius > Rutes pel Camí de Cavalls per a grups

rutes camí cavalls

Menorca és una illa plena d’activitats d’aventures, d’indrets per descobrir, de platges per gaudir, de tradicions per compartir i d’històries i llegendes per viure.

Menorca, per tant, és un gran atractiu per a joves d’estudiants on es combina la natura en perfecte estat de conservació, unes platges impressionants on gaudir de les vacances i una cultura i una història que impregna cada racó de l’illa.

Sa Xaranga compta recursos (tècnics especialitzats, material…) per fer gaudir de cada minut de l’illa, mitjançant activitats, gimcanes i tallers que permetran gaudir de Menorca des d’un punt de vista educatiu i lúdic!
Sa Xaranga organitza rutes pel Camí de Cavalls per tal de difondre el patrimoni natural, històric i cultural de Menorca a grups (estudiants, grups d’excursionistes…), ja siguin de Menorca o de fora que estiguin visitant l’illa.

Durant el mes de març, Sa Xaranga va organitzar una sèrie de rutes pel Camí de Cavalls a gairebé 200 alumnes de secundària de Catalunya que estaven de viatge de fi de curs a Menorca.