Serveis > Animació i lleure > Holidays & Creatives, animació infantil per hotels

FRONT BOARDING pass

Sa Xaranga, amb més de 15 anys d’experiència en el lleure educatiu a Menorca, engega un nou projecte HOLIDAYS & CREATIVES, adreçat als departaments d’animació infantil dels establiments hotelers.

Entenem que actualment el sector turístic està vivint un moment de renovació empresarial, on poder diferenciar-se i oferir un producte de qualitat és vital per atreure i fidelitzar les famílies com a clients habituals. Tot i que Menorca sempre ha estat un destí de turisme familiar, durant els darrers anys, la tendència ha demostrat que fa falta oferir experiències innovadores, més especialitzades i diferenciades.

HOLIDAYS & CREATIVES és un servei professional d’assessorament i desenvolupament d’espais d’oci infantil i familiars. Un model innovador, únic a Menorca! Amb l’objectiu de crear projectes totalment individualitzats, apostant per la creativitat i la promoció dels recursos locals.

holidays creativesEls nostres serveis inclouen:

–   Assessorament sobre oci infantil

Estudiem l’actual oferta d’animació infantil de l’establiment i us proposem punts de millora. Elaborem un informe individualitzat amb noves idees i propostes per a millorar el servei d’oci infantil.

–   Desenvolupament del departament d’animació infantil

Creem un projecte innovador i diferencial d’oci infantil. Optimitzem al màxim els recursos disponibles a l’establiment (espais, personal…) i planifiquem fins a l’últim detall per oferir un servei d’animació únic i sorprenent.

–   Gestió integral del departament d’animació

Si ho necessiten, ens ocupem de tot! Seleccionam el personal òptim per a la gestió del departament d’oci infantil, elaborem un projecte únic i global i ens encarreguem de supervisar i coordinar fins el darrer detall.