Notícies i agenda > Agenda de Nadal plena d’activitats amb Sa Xaranga

BONES FESTES!

Aquest Nadal Sa Xaranga hem omplert l’agenda d’activitats, perquè estigueu ben entretinguts en tot moment. Famílies, preneu nota, us esperem a totes i tots!

 

LUDOTECA DE NADAL A MAÓ

Durant aquestes vacances de Nadal, els infants de Maó d’entre 5 i 11 anys podran gaudir del servei ludoteca infantil de Nadal, que organitza la Regidoria de Joventut, i que ha estat planificat i serà dinamitzat pe Sa Xaranga.

Les activitats es realitzaran al Casal Jove de Maó (c/Sant Josep núm. 7), els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, de 8 a 13.30 hores.

Mitjançant les manualitats, els jocs i les activitats nadalenques més creatives, es pretén fomentar l’oci dels més petits, a la vegada que s’ofereix un recurs per les famílies durant aquestes vacances escolars.

Les activitats són totalment gratuïtes i les inscripcions es realitzen el mateix dia, tot i que l’aforament és limitat per grups d’edat.

Podeu obtenir més informació al Casal Jove de Maó o al 971350963, o mitjançant aquest enllaç

 

ACTIVITAT AL MUSEU DE MENORCA: RETRATS FAMILIARS

Les festes de Nadal són ideals per conèixer l’exposició dedicada a Pasqual Calbó, que acull el Museu de Menorca. Com cada any, es convida a les famílies a celebrar el Nadal al Museu, amb una activitat familiar.

El dia 28 es farà una activitat artística sobre “Retrats Familiars”, on els participants podran conèixer els retrats que va fer Pasqual Calbó, i després, podran dibuixar els seus propis retrats familiars.

Us esperem el proper dijous dia 28 de desembre a les 18h.

Podeu trobar més informació aquí

 

ACTIVITATS FAMILIARS A SANT LLUÍS

Dia 3 de gener, a les 17h, en col·laboració del Museu de Menorca, les famílies de Sant Lluís podran conèixer les obres de Pasqual Calbó i posar en pràtica les seves habilitas artístiques en famíla.

Més informació

 

VESPRE DE REIS AS MIGJORN GRAN

Com cada any, i ja no sabem des de quan de tants anys que fa, Sa Xaranga col·labora de manera voluntària amb l’arribada del Reis Mags d’Orient as Migjorn Gran, organitzant un capvespre de jocs i entreteniment per tal que l’espera es faci el més curt possible.

Serà al Casal de Joves i està obert a totes les edats.

Jocs de taula, pel·lícules, manualitats… tot per passar una estona divertida mentre esperem l’arribada dels Reis Mags.

 

20171123_110523 20171121_111632 20170102_111214